banner-products

De ce un aparat Ecowater


EcoWater este Satisfacția dăruită de prima picătură de apă 

cu atingerea ușoară și moale…

 

EcoWater este Garanția fiecărei picături de apă

la fel de bună ca și prima…

 

Fiind cel mai mare producator mondial de aparate casnice pentru filtrarea si dedurizarea apei, EcoWater Systems va ofera cel mai sigur produs avand cea mai ridicata calitate.

Stim ca achizitionarea unui aparat este o investitie. De aceea, ne asiguram ca fiecare produs este insotit de servicii excelente si suport. Si vom face la fel si in viitor – cu niciuna dintre temerile care vin de la alte marci nu prea bine cunoscute.

Cum putem fi siguri?

Astazi se fabrica 1 din cele fiecare 4 aparate pentru dedurizare existente in lume. Oferind cea mai avansata, inovativa si fiabila tehnologie existente in lume.

Spre deosebire de alte marci, EcoWater face totul singur, proiectand, dezvoltand si producand 95% din produs in facilitati de productie proprii. O fabrica deosebita, cu un grad ridicat de control computerizat asigura cel mai ridicat nivel al unui produs de calitate.

EcoWater asigura linistea pentru cumparatori. Se poate avea incredere nu numai in calitatea produsului dar si in serviciile care acopera totul, de la montaj pana la inspectii si revizii periodice care va asigura linistea de care aveti nevoie.
Noi suntem oamenii din spatele produsului si va putem explica toate beneficiile si avantajele foarte clar si simplu. Echipa noastra va poate ghida alegerea si va poate recomanda care aparat EcoWater este potrivit pentru Dvs.

NSF International

National Sanitation Foundation International este institutia care stabileste standardele pentru echipamentele din domeniul alimentar, piscine si aparate pentru sanatate testand si certificand produse in concordanta cu normele privind sanatatea publica. NSF International se asigura ca partile componente sunt conforme cu cele mai inalte standarde de siguranta. Astfel, rotorul acoperit cu Teflon® creste durata de viata a componentelor supuse uzurii iar vasul de rasina din plastic intarit cu fibra de sticla are o garantie de 10 ani.

Water Quality Association

Membru al Water Quality Association

Suntem mandri ca suntem membri ai Water Quality Association. Aceasta asigura clientii ca EcoWater adera la cele mai inalte standarde din industrie si la Codul de Etica al Water Quality Improvement Industry.

Sigiliul aurit al Water Quality Association inseamna ca aparatele au trecut teste grele si sunt validate de Water Quality Association. WQA este o organizatie in industria producatorilor de aparate, distribuitori si vanzatori locali dedicata educatiei privind calitatea apei.

Certificarea ISO9001

ISO este organizatia internationala de standardizare din Geneva, Elvetia. ISO9001 este printre standardele de calitate cele mai larg acceptate. EcoWater Systems este primul producator de aparate pentru filtrarea si dedurizarea apei certificat ISO.

ISO 9001este un standard pentru procesul de fabricatie – nu pentru produs. Standardul nu garanteaza calitatea produsului dar producerea la un anumit standard  asigura consistenta sistemului de calitate si proceselor de fabricatie. In fina, procesele sunt cele care asigura produsului calitatea dorita.

In completarea atestarilor de catre organisme independente, EcoWater are implementat un sistem de asigurare a calitatii. EcoWater foloseste materii prime a caror calitate este certificata, procese statistice de control,  teste finale de asamblare, actiuni corective si preventive si audit pentru produsele finite. De aceea ECoWater Systems are incredere ca aparatele livrate catre clienti intrunesc cele mai stringente standarde de calitate.