banner-products

Ecowater in toata casa

Bucuria de a avea un EcoWater pentru toata casa

Bucuria de a face baie

EcoWater aduce inapoi luxul in baia Dvs. Sapunul, samponul si gelul de dus fac o spuma bogata in apa care este atat de moale si de catifelata, pielea Dvs. va va iubi pentru ca o folositi.

Bucuria rufelor moi 

Hainele si lenjeria se simt mai proaspete, curate si super moi atunci cand sunt spalate in apa EcoWater. Si pentru ca este delicata cu aparatele casnice, acestea vor dura mai mult.

Bucuria curateniei

Clatirea cu apa EcoWater indeparteaza si cele mai incapatanate si dificile pete. Deci veti putea petrece mai mult timp relaxandu-va in cada decat curatand-o.

Bucuria de a avea mai putin detergent si sapun

Spuma este... ei bine, mai spuma cu apa Ecowater. Asta inseamna mai putin detergent si sapun care sunt placute pentru planeta dar mai ales, pentru buzunarul Dvs.

Bucurie pentru pielea Dvs

Ecowater catifeleaza pielea uscata cu o apa care nu poate fi mai moale si mai placuta.

Bucuria de a bea apa

Nu este nimic mai delicios decat gustul apei pure EcoWater, potolindu-va setea si lasandu-va improspatat, direct de la robinet.

Bucuria de a proteja natura

EcoWater nu numai ca salveaza energie in casa Dvs., ajuta la reducerea emisiilor de carbon si la reducerea folosirii de substante chimice pentru curatit.

Bucuria unui cont bancar mai mare

EcoWater are aceeasi grija si fata de aparatele casnice si instalatiile Dvs.  Pentru ca toate vor functiona eficient, veti salva energie si bani pretiosi.

Vedeti cum familia Dvs. poate beneficia de EcoWater: