banner-products

Beneficiile apei filtrate

Apa este esentiala pentru supravietuirea noastra iar in viata moderna folosim apa din ce in ce mai mult. Din nefericire, apa noastra poate contine contaminanti din natura, cum ar fi mineralele, gazele, bacteriile, virusii sau din cauza poluarii umane, cum ar fi metalele, ingrasamintele, substantele petroliete, etc. Distribuitorii de apa cauta surse de apa cu proprietati cat mai bune dar nu intotdeauna acest lucru este posibil. Pentru a distruge bacteriile se folosesc substante toxice cum ar fi clorul, care cauzeaza un gust neplacut, miros, iritatii ale pielii. Oricum, acesta nu rezolva problema calcarului care deterioreaza progresiv aparatele casnice si consuma o cantitate excesiva de energie.

Apa dedurizata    

Veti fi uimit cata diferenta poate face apa dedurizata pentru familia Dvs si cati bani veti economisi. Inlaturarea mineralelor de calcar cu unul dintre aparatele casnice pentru dedurizare face apa placuta la atingere aducand o noua dimensiune atunci cand faceti baie, dus sau pur si simplu, va spalati numai pe maini. Sapunul si samponul vor avea o spuma abundenta spaland mai usor si lasand pielea si parul mai curate si mai moi. Rufele Dvs se vor simti mai moi, fibrele fiind protejate ceea ce extinde durata de folosire cu pana la 20%.
Un alt beneficiu major este ca veti folosi cu pana la 50% mai putin detergent si produse pentru curatenie. Obiectele sanitare si faianta vor fi fara pete si vor rezista mai mult cu mai putina curatenie: acestea sunt uimitoarele beneficii ale apei dedurizate.
Prin reducerea depunerilor de calcar pe rezitenta din boiler si masina de spalat, va puteti reduce cheltuielile cu pana la 20% iar acestea vor dura mai mult.
De asemenea, apa dedurizata inlatura calcarul acumulat deja in casa Dvs.
Si cel mai mult veti aprecia ca apa dedurizata va ofera mai mult timp pentru a face lucrurile care va fac placere! Nu mai este nevoie sa curatati, fara calcar baia si dusul se vor curata doar cu o carpa.

Apa pura pentru baut

A bea apa este vital pentru sanatate si starea de bine. Apa reprezinta 70% din corpul Dvs. A nu avea suficienta apa, va face sa va simtiti deshidratati si inconfortabil. Cu EcoWater, veti avea o nesfarsita sursa de sanatate cu un gust extraordinar pentru bauturi si mancaruri.