banner-products

Apa in Romania

Intelegerea naturii apei

Apa: fara ea, viata nu ar exista pe Pamant...

Apa din oceane, lacuri si rauri a fost intotdeauna reutilizata, purificata si filtrata de catre insasi natura prin evaporare si apoi ploaie.

Problemele apei...

... cauzate de natura

Atunci cand apa trece prin roci poroase, anumite minerale cum ar fi calciul si magneziul sunt dizolvate si fac apa dura.

... cauzate de actiunea umana

Apa este de asemenea, poluata de catre civilizatia moderna de astazi: pesticide, fungicide si mii de alti produsi chimici sintetizati care ajung in panza freatica.

Cum puteti inlatura impuritatile din apa Dvs.

Distribuitorii de apa cauta solutii la aceste probleme tratand apa sub supravegherea autoritatilor preocupate a asigura apa potabila pentru toata lumea prin conformitate cu cele mai stricte standarde privind sanatatea. Oricum, acestia nu se adreseaza nevoilor consumatorilor:

•    Pentru a distruge bacteriile, sunt folosite substante chimice toxice cum ar clorul. Acesta da un gust neplacut si miros nedorit apei Dvs.
•    Apa nu este tratata in nici un fel pentru inlaturarea calcarului care deterioreaza progresiv aparatele Dvs.
•    Aproape nu exista zone in Romania unde apa sa nu aiba duritate. Chiar daca in anumite orase apa distribuita nu are duritate, apa de put aproape intotdeauna are!
•    Chiar daca apa distribuita nu are duritate, atunci pot fi prezente sedimente sau fier cauzate nu de reteaua de distributie a orasului ci de reteaua invechita de distributie a cladirii.

Despre apa dura

Apa dura este o problema iar semnele de larma sunt peste tot. Inele de calcar ramase pe cratite dupa fierbere, inel de depuneri pe cada, dusuri infundate asigura dovezile ca efectele calcarului sunt dovada negraita care va distrug aparatele casnice si sistemul central de incalzire. Nu este vizibil dar in fiecare anse depun 1,5mm de calcar sau chiar mai mult in sistemul central de incalzire reducand eficienta cu pana la 70%. Chiar si placerea de a face baie sau de a purta haine moi este afectata datorate in parte utilizarii excesive de sapun, detergenti si produse de curatenie.

Protejarea casei Dvs de apa dura

Aparatele casnice rezolva aceste probleme asigurand o apa moale, limpede si pura la indemana Dvs doar prin deschiderea robinetului.

EcoWater este cel mai mare producator mondial de aparate casnice pentru tratarea apei oferind o gama completa de aparate pentru filtrare si aparate pentru dedurizarea apei.